Személyre szabott utak – lezárult a tartalomfejlesztés

A Személyre szabott utak a sikeres felvételihez című projekt keretében sikeresen lezárult a digitális matematika tananyag fejlesztése. A tartalom létrehozásának célja a romániai kisérettségire való felkészítés támogatása, melynek 8 témaköre került feldolgozásra. Az e- learning oktatási platformon elérhető interaktív tartalmakkal szeretnénk a tanulást hatékonyabbá és élvezetesebbé változtatni, bemutatva azt, hogy a modern technológia hogyan alakítja át a matematika tanulási élményét.

A tartalomfejlesztés alapját képező innovatív módszertan alkalmazásával a tanulók személyre szabott támogatást kapnak a tanulás során, ami elősegíti a matematika mélyebb megértését és alkalmazását. A játékos, interaktív feladatokból, szövegekből és multimédiás magyarázatokból álló digitális tartalmak az innovatív módszertan és a rendszerbe beépített automatikus differenciálás segítségével képesek a tanulók egyéni igényeihez illeszkedő ismeretbővítésre és kompetenciafejlesztésre.

A tanulók a szintugró tananyagban vertikálisan haladnak a különböző nehézségi szintek között, miközben a tanulási folyamat során elakadt tanulókat segítőfeladatok és magyarázatok támogatják a fejlődésben.

Comments are closed.